Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ne Demek Kezban - Kadın Bir Sözlük Yazarından: Hassas Noktalara Tek Tek : Bir yeri yöneten kadın kahya.

Çoğu kimseler farsçadaki ev hanımı manasına gelen kedban'an alınma kezbanı, arapçadaki 'yalanlayan' manasına gelen tükezziban'dan alınma sanarak bu . Ev kadını, evine ve kocasına bağlı kadın. Bir de fikirleri olarak cahil oldukları için yoksa saf ve temizlere kezban denmiyor. Kezban isminin anlamı, kezban ne demek❓ 1.bir yeri yöneten kadın kahya 2.kıl ateş gibi yiğit kor gibi erkek 3.gerçek. Türkçeye ses olarak dönüşmüş hali kezbandır.

Kezban , kızların erkekleşmiş halidir ,yani başkalaşım geçirenlere deniyor. Konumuz Kezban â€
Konumuz Kezban â€" Kezban nedir? Kezban kime denir? from ohantekten.com
Kezban ismi sözlüklerde ve birçok yerde ev hamını anlamına gelmektedir. Listen to the pronunciation of kezban. Çoğu kimseler farsçadaki ev hanımı manasına gelen kedban'an alınma kezbanı, arapçadaki 'yalanlayan' manasına gelen tükezziban'dan alınma sanarak bu . Çoğu kimseler farsçadaki "ev hanımı" manasına gelen "kedban"'an alınma"kezban"ı, arapçadaki 'yalanlayan' manasına gelen tükezziban'dan alınma . · ev kadını, evine ve kocasına bağlı kadın. Bu isim bazen keziban ve kenziban olarak da telaffuz edilmektedir. Kezban isminin anlamı, kezban ne demek❓ 1.bir yeri yöneten kadın kahya 2.kıl ateş gibi yiğit kor gibi erkek 3.gerçek. · kâhya kadın, bir daireyi idare eden kadın.

Ev kadını, evine ve kocasına bağlı kadın.

Gençler arasında kezban tipi kız ay bütün erkekler bana bakıyor, bana hayranlar deyip esasen 5 para etmeyen kız anlamına geliyor hocam. Kezban , kızların erkekleşmiş halidir ,yani başkalaşım geçirenlere deniyor. · ev kadını, evine ve kocasına bağlı kadın. Bir yeri yöneten kadın kahya. Türkçeye ses olarak dönüşmüş hali kezbandır. Listen to the pronunciation of kezban. Bir yeri yöneten kadın kahya. Çoğu kimseler farsçadaki "ev hanımı" manasına gelen "kedban"'an alınma"kezban"ı, arapçadaki 'yalanlayan' manasına gelen tükezziban'dan alınma . Çoğu kimseler farsçadaki ev hanımı manasına gelen kedban'an alınma kezbanı, arapçadaki 'yalanlayan' manasına gelen tükezziban'dan alınma sanarak bu . Bir de fikirleri olarak cahil oldukları için yoksa saf ve temizlere kezban denmiyor. Kezban isminin anlamı, kezban ne demek❓ 1.bir yeri yöneten kadın kahya 2.kıl ateş gibi yiğit kor gibi erkek 3.gerçek. · kâhya kadın, bir daireyi idare eden kadın. Bu isim bazen keziban ve kenziban olarak da telaffuz edilmektedir.

Çoğu kimseler farsçadaki "ev hanımı" manasına gelen "kedban"'an alınma"kezban"ı, arapçadaki 'yalanlayan' manasına gelen tükezziban'dan alınma . Kezban isminin anlamı, kezban ne demek❓ 1.bir yeri yöneten kadın kahya 2.kıl ateş gibi yiğit kor gibi erkek 3.gerçek. Gençler arasında kezban tipi kız ay bütün erkekler bana bakıyor, bana hayranlar deyip esasen 5 para etmeyen kız anlamına geliyor hocam. Bir yeri yöneten kadın kahya. Bir de fikirleri olarak cahil oldukları için yoksa saf ve temizlere kezban denmiyor.

Gençler arasında kezban tipi kız ay bütün erkekler bana bakıyor, bana hayranlar deyip esasen 5 para etmeyen kız anlamına geliyor hocam. Ebru Destan: "Çocuklarım için güçlü olmalıyım
Ebru Destan: "Çocuklarım için güçlü olmalıyım from i.sacitaslan.com
Kezban ismi sözlüklerde ve birçok yerde ev hamını anlamına gelmektedir. Türkçeye ses olarak dönüşmüş hali kezbandır. Gençler arasında kezban tipi kız ay bütün erkekler bana bakıyor, bana hayranlar deyip esasen 5 para etmeyen kız anlamına geliyor hocam. Bir yeri yöneten kadın kahya. Kezban , kızların erkekleşmiş halidir ,yani başkalaşım geçirenlere deniyor. Ev kadını, evine ve kocasına bağlı kadın. Ev kadını, evine ve kocasına bağlı kadın. Bir yeri yöneten kadın kahya.

Listen to the pronunciation of kezban.

Gençler arasında kezban tipi kız ay bütün erkekler bana bakıyor, bana hayranlar deyip esasen 5 para etmeyen kız anlamına geliyor hocam. · ev kadını, evine ve kocasına bağlı kadın. Çoğu kimseler farsçadaki ev hanımı manasına gelen kedban'an alınma kezbanı, arapçadaki 'yalanlayan' manasına gelen tükezziban'dan alınma sanarak bu . Bir de fikirleri olarak cahil oldukları için yoksa saf ve temizlere kezban denmiyor. Listen to the pronunciation of kezban. Bu isim bazen keziban ve kenziban olarak da telaffuz edilmektedir. Kezban isminin anlamı, kezban ne demek❓ 1.bir yeri yöneten kadın kahya 2.kıl ateş gibi yiğit kor gibi erkek 3.gerçek. Türkçeye ses olarak dönüşmüş hali kezbandır. Bir yeri yöneten kadın kahya. Kezban , kızların erkekleşmiş halidir ,yani başkalaşım geçirenlere deniyor. Ev kadını, evine ve kocasına bağlı kadın. · kâhya kadın, bir daireyi idare eden kadın. Çoğu kimseler farsçadaki "ev hanımı" manasına gelen "kedban"'an alınma"kezban"ı, arapçadaki 'yalanlayan' manasına gelen tükezziban'dan alınma .

Çoğu kimseler farsçadaki "ev hanımı" manasına gelen "kedban"'an alınma"kezban"ı, arapçadaki 'yalanlayan' manasına gelen tükezziban'dan alınma . Bir yeri yöneten kadın kahya. Kezban ismi sözlüklerde ve birçok yerde ev hamını anlamına gelmektedir. Kezban , kızların erkekleşmiş halidir ,yani başkalaşım geçirenlere deniyor. Bu isim bazen keziban ve kenziban olarak da telaffuz edilmektedir.

Bu isim bazen keziban ve kenziban olarak da telaffuz edilmektedir. Umutsuz Vaka: Kezban Ne Demek Amk
Umutsuz Vaka: Kezban Ne Demek Amk from 4.bp.blogspot.com
Kezban isminin anlamı, kezban ne demek❓ 1.bir yeri yöneten kadın kahya 2.kıl ateş gibi yiğit kor gibi erkek 3.gerçek. Kezban ismi sözlüklerde ve birçok yerde ev hamını anlamına gelmektedir. Kezban , kızların erkekleşmiş halidir ,yani başkalaşım geçirenlere deniyor. (adlar, i̇simler) ev kadını, evine ve kocasına bağlı kadın. · kâhya kadın, bir daireyi idare eden kadın. Türkçeye ses olarak dönüşmüş hali kezbandır. · ev kadını, evine ve kocasına bağlı kadın. Ev kadını, evine ve kocasına bağlı kadın.

Bu isim bazen keziban ve kenziban olarak da telaffuz edilmektedir.

Çoğu kimseler farsçadaki "ev hanımı" manasına gelen "kedban"'an alınma"kezban"ı, arapçadaki 'yalanlayan' manasına gelen tükezziban'dan alınma . Kezban , kızların erkekleşmiş halidir ,yani başkalaşım geçirenlere deniyor. Bir yeri yöneten kadın kahya. Bu isim bazen keziban ve kenziban olarak da telaffuz edilmektedir. Ev kadını, evine ve kocasına bağlı kadın. · ev kadını, evine ve kocasına bağlı kadın. Gençler arasında kezban tipi kız ay bütün erkekler bana bakıyor, bana hayranlar deyip esasen 5 para etmeyen kız anlamına geliyor hocam. Kezban ismi sözlüklerde ve birçok yerde ev hamını anlamına gelmektedir. Listen to the pronunciation of kezban. Çoğu kimseler farsçadaki ev hanımı manasına gelen kedban'an alınma kezbanı, arapçadaki 'yalanlayan' manasına gelen tükezziban'dan alınma sanarak bu . · kâhya kadın, bir daireyi idare eden kadın. Türkçeye ses olarak dönüşmüş hali kezbandır. Bir de fikirleri olarak cahil oldukları için yoksa saf ve temizlere kezban denmiyor.

Ne Demek Kezban - Kadın Bir Sözlük Yazarından: Hassas Noktalara Tek Tek : Bir yeri yöneten kadın kahya.. Listen to the pronunciation of kezban. Bu isim bazen keziban ve kenziban olarak da telaffuz edilmektedir. Ev kadını, evine ve kocasına bağlı kadın. Kezban ismi sözlüklerde ve birçok yerde ev hamını anlamına gelmektedir. Gençler arasında kezban tipi kız ay bütün erkekler bana bakıyor, bana hayranlar deyip esasen 5 para etmeyen kız anlamına geliyor hocam.

Bir yeri yöneten kadın kahya ne demek. Bu isim bazen keziban ve kenziban olarak da telaffuz edilmektedir.